top of page
Yoga at Home

MIELEN RAUHOITTAMINEN JA PYSÄHTYMINEN OMAAN KEHOON

TULOSSA

Lauantaina

1. Aloitetaan päivä lempeästi avaamalla ja liikuttelemalla kehoa pilates-harjoituksin. Keskitytään selkärangan liikkuvuuteen ja aktivoidaan keskivartalon syviä lihaksia. 

Tämän jälkeen jatketaan syvävenyttelyyn, jossa käytetään apuna hengitystä ja harjoitellaan jännityksistä irrottautumista lempeästi.

Aamupäivän päättää meditaatiohetki, jolloin sukelletaan alitajunnan maailmaan hiljentämällä tietoinen mieli. 

2. Iltapäivällä jatketaan dynaamisella pilateksella, jossa tehdään harjoituksia koko keholle. Liikkeissä on variaatioita, jotta jokaiselle löytyy sopiva harjoitus. Syvävenytyksissä keskitytään lantion alueeseen hengityksen ja pysähtymisen kautta. Päivän päättää ohjattu meditaatio keholle ja mielelle.

Sunnuntai

3. Aamun aloitus lempeästi kehoa avaamalla ja liikuttelemalla pilates harjoituksin. Syvävenyttelyssä keskitytään rintarangan eli sydäntilan avaamiseen ja tuntemiseen. Ja aamupäivän harjoitus lopetetaan ohjatulla sydän- ja rakkausmeditaatiolla.

Voit osallistua jokaiseen kokonaisuuteen erikseen tai yhdessä koko viikonlopun pituisena oman kehon ja mielen kuunteluna. Yksi kokonaisuus kestää noin 2 tuntia. 

Hinnat: 1 setti 35€ / 2 settiä 60€ / 3 settiä 90€. Paikkana Niinilehdon Tupa, Sysmä.

Kysy lisää Sanna 0453504540. 

bottom of page