top of page
rosenterapeutti, rosen, rosenhoito

SANNA KARVONEN

Rosen-terapeutti ja Rosen-peruskurssin opettaja sekä
Rosen Method School Finlandin omistaja

Toiveeni on auttaa ihmisiä kuulemaan omaa sisintä ääntään ja löytää rohkeus ruveta ottamaan muutoksen askeleita omassa elämässään. Kiireinen arki puristaa ihmiset koville ja uupumus on tuttua minullekin. Pysähtyminen ja rehellisyys itselle ovat suuria havahtumisen kohtia, joista kumpuaa muutoksen mahdollisuus. Tietoisuuden lisääminen ja haitallisten ajatus- ja toimintamallien tunnistaminen ovat avaimia onnellisempaan arkeen. 

Ensikosketukseni Rosen-terapiaan sain 2000-luvun alussa. Ensimmäisen hoitoni jälkeen kotona ymmärsin, että olen jonkin järisyttävän äärellä. Oloni oli hämmentynyt ja kuitenkin kevyt. Opinnot Rosen-terapeutiksi alkoi 2010 ja siitä lähtien Rosen-terapia on ollut suuressa osassa elämässäni. Olin Suomen Rosen terapeutti- yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja 2021-2022 (varapuheenjohtaja 2020-2021) sekä olen kansainvälisen Rosen instituutin jäsen. Valmistuin Rosen-peruskurssin opettajaksi 2023. Suomen Rosen-koulun, Rosen Method School Finlandin, omistajaksi siirryin 2024.

 

Kiinnostus mielen hallintaan, rauhoittumiseen ja oman sisäisen äänen kuuleminen on aina tuntunut tärkeältä. Olen oppinut, että tuo sisäinen ääni on niin viisas ja jos sitä vastoin toimii, ei hommat suju. Mielen ja sisäisen äänen vuoropuhelu on mielenkiintoista! Meillä jokaisella on uskomuksia, jotka ei ehkä olekaan totta ja kun näitä alkaa muuttaa omaan totuuteen sopivaksi, elämä muuttuu. Vastaukset löytyvät sisältä ja kaikki tieto on jokaisessa meissä.

 

bottom of page