rosen_terapeutit_MG_4629_edited.jpg

SANNA KARVONEN

Toiveeni on auttaa ihmisiä kuulemaan omaa sisintä ääntään ja löytää rohkeus ruveta ottamaan muutoksen askeleita omassa elämässään. Kiireinen arki puristaa ihmiset koville ja uupumus on tuttua minullekin. Pysähtyminen ja rehellisyys itselle ovat suuria havahtumisen kohtia, joista kumpuaa muutoksen mahdollisuus. Tietoisuuden lisääminen ja haitallisten ajatus- ja toimintamallien tunnistaminen ovat avaimia onnellisempaan arkeen. 

Ensikosketukseni Rosen-terapiaan sain 2000-luvun alussa. Ensimmäisen hoitoni jälkeen kotona ymmärsin, että olen jonkin järisyttävän äärellä. Oloni oli hämmentynyt ja kuitenkin kevyt. Opinnot Rosen-terapeutiksi alkoi 2010 ja siitä lähtien Rosen-terapia on ollut suuressa osassa elämässäni. Olen Suomen Rosenterapeutti- yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja 2021-2022 (varapuheenjohtaja 2020-2021) sekä kansainvälisen Rosen instituutin jäsen. Aloitan opintoni Rosen-opettajaksi syksyllä 2022.


Pilates-ohjaajaksi opiskelin Australian Pilates Academyssä 2008. Olen erikoistunut laite-, raskausajan- sekä fitball pilatekseen. Ryhmä- ja yksityistunteja olen ohjannut 2010 vuodesta Suomessa. Olen ohjannut myös muita ryhmäliikunta tunteja seuroille ja yrityksille. 2013 perustin SunPilates-studion Helsinkiin, jossa teen myös kehohoitoja.

Meditaatio on ollut elämässäni jo nuoruudesta saakka. Kiinnostus mielen hallintaan, rauhoittumiseen ja oman sisäisen äänen kuuleminen on aina tuntunut tärkeältä. Olen oppinut, että tuo sisäinen ääni on niin viisas ja jos sitä vastoin toimii, ei hommat suju. Mielen ja sisäisen äänen vuoropuhelu on mielenkiintoista! Meillä jokaisella on uskomuksia, jotka ei ehkä olekaan totta ja kun näitä alkaa muuttaa omaan totuuteen sopivaksi, elämä muuttuu. Vastaukset löytyvät sisältä ja kaikki tieto on jokaisessa meissä. Meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi kouluttauduin Happylifestyle - HALIn kautta 2020.