top of page

KOKEMUKSIA ROSEN-HOIDOSTA

by Sanna Karvonen

Itselläni on kokemusta monenlaisista hoidoista ja myöskin useammasta Rosen-terapeutista. Sanna oli turvallisella tavalla läsnä. Kuuntelevat kädet ja mieli antoivat uskallusta ja luottoa katsoa ja tunnustella omia kipukohtia, ja myöskin vapautumaan sopivankokoisesta palasesta niistä. Hoitohuone on kaunis ja liikenteellisesti helppo saavuttaa sekä autolla että yleisillä kulkuvälineillä, kun Keravan juna-asema on 200 metrin päässä. Vahva suositus!

Jussi

Menin hoitoon tietämättömänä mihin olin tulossa. Kokemus oli hyvin vahva, sain itkeä ahdistuksiani ulos ja Sanna osasi lohduttaa juuri oikeilla sanoilla. Hoitomuoto antoi minun itkeä pahaa oloani ulos, joka oli puhdistavaa, mutta samalla myös omalla tavalla ahdistavaa, kun tulin tietoisemmaksi kuinka rikki henkisesti olenkaan. Kaiken kaikkiaan voimakas kokemus ja suosittelen kaikkia kokeilemaan, jos haluaa saada selvyyden omista haudatuista tunteistaan.

Suvi Lipponen

Ensimmäinen Rosen-hoito Sanna kanssa oli todella herättelevä kokemus siitä, kuinka paljon kehoni olikaan varastoinut kaikkea itseensä ja tunnin aikana saatiin kosketuksen ja puheen avulla jotain syvällä olevaa lukkoa jo heräteltyä. Voin todella suositella ihan jokaiselle! Ihana Sanna ja luotettava ja rauhallinen ympäristö, jossa voi todella kuunnella omaa kehoaan.

Petra Seger

Sain ensimmäisen hoitoni Sannalta vaikean elämäntilanteen keskellä ja se helpottava tunne, kun hetken pystyi olemaan heikko, haavoittuvainen ja toisen kannateltavana, oli sanoinkuvaamattoman tärkeä. Jokainen hoitokerta on ollut omalla tavallaan hyvin voimaannuttava ja samalla ihanan tyhjentävä. Sannan kyky olla läsnä ja käsien kosketus tuntuvat lähes taianomaisilta

Taru Voipalin

Sannan turvallisissa ja sallivissa käsissä olen uskaltanut päästää irti syvistä traumoista, peloista ja jännityksistä. Sanna hoitaa sydämellä, käsillä ja viisaudella. Tulin nähdyksi, kuulluksi ja kosketetuksi ja lähdin keveämmin askelin ja sydämin hoidosta. Suosittelen lämmöllä, ihan jokaiselle

Susa Kokko

Hoitotilanne oli rauhallinen ja rentouttava. Sannalla oli ammattitaitoinen, selkeä ja lämmin tapa kertoa hoidosta ja suorittaa itse Rosen-hoito. Hoidon aikana kroppa ja mieli päästivät irti jumeista, jotka olivat laittaneet kehoa ja aineenvaihduntaa lukkoon. Olo oli hoidon jälkeen huojentunut ja hiljalleen energiat palasivat kehoon ja mieleen.

Outi Lehtonen

Rosen-hoito Sannan luona oli herättävä kokemus. Sannan taito kuunnella käsillään asiakkaan kroppaa, ja sen avulla aukaista myös mielen polkuja, on erityislaatuista. Hoitotunnin aikana ymmärsin paljon itsestäni ja kehoni varastoimista tunteista, ja Sannan avulla uskon, että kehonikin voi vähitellen päästää kuormittavista asioista irti.

Suvikki

Relaxing in Hammock

JAA KOKEMUKSESI

Mitä pidit?

Suosittelisitko ystävällesi?

Thanks for submitting!

bottom of page