Rosen-hoito Sannan luona oli herättävä kokemus. Sannan taito kuunnella käsillään asiakkaan kroppaa, ja sen avulla aukaista myös mielen polkuja, on erityislaatuista. Hoitotunnin aikana ymmärsin paljon itsestäni ja kehoni varastoimista tunteista, ja Sannan avulla uskon, että kehonikin voi vähitellen päästää kuormittavista asioista irti.

Suvikki

Hoitotilanne oli rauhallinen ja rentouttava. Sannalla oli ammattitaitoinen, selkeä ja lämmin tapa kertoa hoidosta ja suorittaa itse Rosen-hoito. Hoidon aikana kroppa ja mieli päästivät irti jumeista, jotka olivat laittaneet kehoa ja aineenvaihduntaa lukkoon. Olo oli hoidon jälkeen huojentunut ja hiljalleen energiat palasivat kehoon ja mieleen.

Outi Lehtonen

Sannan turvallisissa ja sallivissa käsissä olen uskaltanut päästää irti syvistä traumoista, peloista ja jännityksistä. Sanna hoitaa sydämellä, käsillä ja viisaudella. Tulin nähdyksi, kuulluksi ja kosketetuksi ja lähdin keveämmin askelin ja sydämin hoidosta. Suosittelen lämmöllä, ihan jokaiselle

Susa Kokko

Sain ensimmäisen hoitoni Sannalta vaikean elämäntilanteen keskellä ja se helpottava tunne, kun hetken pystyi olemaan heikko, haavoittuvainen ja toisen kannateltavana, oli sanoinkuvaamattoman tärkeä. Jokainen hoitokerta on ollut omalla tavallaan hyvin voimaannuttava ja samalla ihanan tyhjentävä. Sannan kyky olla läsnä ja käsien kosketus tuntuvat lähes taianomaisilta

Taru Voipalin

Ensimmäinen Rosen-hoito Sanna kanssa oli todella herättelevä kokemus siitä, kuinka paljon kehoni olikaan varastoinut kaikkea itseensä ja tunnin aikana saatiin kosketuksen ja puheen avulla jotain syvällä olevaa lukkoa jo heräteltyä. Voin todella suositella ihan jokaiselle! Ihana Sanna ja luotettava ja rauhallinen ympäristö, jossa voi todella kuunnella omaa kehoaan.

Petra Seger

Menin hoitoon tietämättömänä mihin olin tulossa. Kokemus oli hyvin vahva, sain itkeäahdistuksiani ulos ja Sanna osasi lohduttaa juuri oikeilla sanoilla. Hoitomuoto antoi minun itkeä pahaa oloani ulos, joka oli puhdistavaa, mutta samalla myös omalla tavalla ahdistavaa, kun tulin tietoisemmaksi kuinka rikki henkisesti olenkaan. Kaiken kaikkiaan voimakas kokemus ja suosittelen kaikkia kokeilemaan, jos haluaa saada selvyyden omista haudatuista tunteistaan.

Suvi Lipponen

 
Relaxing in Hammock

JAA KOKEMUKSESI

Mitä pidit?

Suosittelisitko ystävällesi?

Thanks for submitting!